Upisi 2017/2018.

Dokumenti potrebni za upis u redovni program dječjeg vrtića:

  1. Popunjeni i potpisani zahtjev za upis (preuzeti se mogu na upisnim mjestima i na službenim stranicama www.pula.hr, www.dvmalisvijet.hr, www.dvpula.hr i www.rintintin.hr)
  2. Preslika Izvatka iz matice rođenih za dijete ili rodnog lista (neovisno o datumu izdavanja);
  3. Potvrde, uvjerenja, rješenja o ostvarivanju bodova (potvrda ili elektronički zapis o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji HZMO, rješenje o statusu žrtve i/ili invalida iz Domovinskog rata, rješenje ili potvrda o dječjem doplatku, uvjerenje o statusu redovnog studenta i/ili učenika, pravomoćna odluka suda o razvodu braka ili pravomoćno rješenje suda o povjeri djeteta na odgoj i čuvanje ili potvrda suda da su postupci razvoda braka i povjere na čuvanje u tijeku, rješenje centra za socijalnu skrb o udomiteljstvu i pomoći za uzdržavanje, potvrda nadležnih ustanova o kategorizaciji djeteta s teškoćama u razvoju, izjava o broju članova domaćinstva za obitelji s troje ili više djece Ureda državne uprave, Službe za opću upravu i društvene djelatnosti, Splitska 14, rješenje o odgodi upisa u školu Ureda državne uprave, Službe za opću upravu i društvene djelatnosti, Splitska 14, potvrdu predškolske ustanove da je brat/sestra već upisan u traženu ustanovu (potražiti u dječjem vrtiću)).
  4. Potvrde ne smiju biti starije od 3 mjeseca osim potvrde ili elektroničkog zapisa o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji HZMO koji ne smije biti stariji od 30 dana.
  5. Potvrda o smjenskom radu oba roditelja (samo za prijave u dežurne skupine).

Dokumenti potrebni za upis u obavezni program predškole:

  1. Popunjeni i potpisani zahtjev za upis (preuzeti se mogu na upisnim mjestima i na službenim stranicama www.pula.hr, www.dvmalisvijet.hr, www.dvpula.hr i www.rintintin.hr)
  2. Preslika Izvatka iz matice rođenih za dijete ili rodnog lista (neovisno o datumu izdavanja);
  3. Potvrda nadležnog pedijatra za pohađanje dječjeg vrtića.

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Anti-Spam Quiz: